Sinterklaas Surprise Zwemmen

Voor de viering van het Sinterklaas feest op school heb ik een zwembad surprise gemaakt, want degene die ik had getrokken met lootjes trekken is gek op zwemmen.

surprise zwemmen
Het zwembad is gemaakt van een oude doos, wit en blauw karton, piepschuim en een oud playmobil poppetje en trappetje. Van het piepschuim heb ik de randen, startblokken, een podium en de duikplank geknutseld. Van wit papier en een rode stift heb ik de lijnen voor het zwembad gemaakt. De zijkanten van de doos heb ik nog wat versierd met printjes van vissen, duikers die zwemmen en duikboten. Aan een zijkant had ik een luikje gemaakt zodat de surprise niet kapot hoefde om het cadeautje er uit te halen. De kinderen in de klas vonden mijn surprise erg mooi.

zwembad, sinterklaas

Nb het blauwe karton kun je o.a. bij een knutselwinkel of kantoorhandel kopen.

Zelf had ik een gymzaal met turntoestellen gekregen. Die vind je hier.

Sinterklaas knutselen

Nog meer surprises <