Categorie: Junglemini’s & Aquamini’s

junglemini knuffelsIn deze categorie vind je meerdere posts met betrekking tot de Junglemini, Aquamini & Vitamini acties van de Lidl.
Zoals de spaaracties voor knuffels van begin 2018 en begin 2019 en de Vitamini sticker spaaractie van augustus 2019. Gevolgd door de Aquamini spaaractie van januari & februari 2020.
In 2021 heeft de Lidl een Junglemini’s-actie.

Jungle Mini’s – Lidl Spaaractie 2021

Iets later dan in afgelopen jaren introduceert Lidl ook in 2021 toch weer een nieuwe spaaractie in het eerste kwartaal van het nieuwe jaar.

Vanaf maandag 15 februari start Lidl de JungleMini’s-spaaractie, duidelijk een vervolg op de succesvolle Vitamini- en AquaMini-spaaracties uit 2018-2020. Dit jaar heeft de Lidl vrolijk gekleurde kubusvormige jungledieren die ook geschikt zijn als stressbal voor kinderen én volwassenen.

Net als bij de Vitamini’s en AquaMini’s spaaracties krijg je bij elke €10,- aan boodschappen een spaarzegel (zie foto) en heb je bij 15 zegels een volle spaarkaart die je voor één van de volgende JungleMini’s kunt inwisselen:
Jaap Aap 🐵, Sabrina Slang 🐍, Fayah Flamingo 🦩, Olivia Olifant 🐘, Pien Piranha 🐟, Paula Panter 🐆, Gerard Gifkikker 🐸, Paco Pagegaai 🦜, Kai Krokodil 🐊 en Thijs Tijger 🐅.
De actie loopt tot 11-4-2021.

Ook bij deze actie hoort een app met leuke jungle spelletjes die je middels QR codes kunt ontgrendelen.

>> Ga naar de JungleMini scancodes / QR codes <<


Video van bijbehorende commercial:

 

Nb:
Er zijn nog steeds mensen op zoek naar de scancodes van de Aquaminis en de Vitaminis, dus hierbij de links naar de oude spaaracties:

Aquamini’s

Vitamini’s

Spaaractie Lidl 2021

In de afgelopen jaren startte de Lidl supermarkt in de eerste weken van het nieuwe jaar met een spaaractie. Eerst twee keer met Vitaminis en in 2020 met Aquaminis.  Je kon zegels sparen en het inleveren van een volle spaarkaart met 15 zegels zo’n leuke pluche Vitamini of Aquamini krijgen.

Het is even afwachten of ze in 2021 weer zo’n actie zullen hebben. Misschien ook niet omdat ze vanwege corona misschien al genoeg verkopen.

Aanvullingen:

Ga direct naar de nieuwste QR codes

QR codes voor de Aqua Mini app van de Lidl

Hier vind je alle QR codes om Aqua Mini’s in de Lidl app te ontgrendelen. Met deze scancodes of QR codes kun je de volgende AquaMini’s ontgrendelen in de app: Koen Kwal, Sophie Schildpad, Dries Diepzeehengelvis, Okkie Octopus, Kor Kogelvis, Zara Zeepaard, Rogier Rog, Dolly Dolfijn, Zep Zeester en Kris Krab.

QR codes Aquaminis

Lees meer …..

Aquamini’s sparen bij de Lidl met scancode

> Nieuw: Junglemini’s <

Aquamini’s
Na het succes van de Vitamini’s heeft de Lidl vanaf 2 januari 2020 een nieuwe spaaractie: AquaMini’s.

spaarkaarten

Tot en met zondag 23 februari kunnen Lidl klanten sparen voor gratis Aquamini’s. Net als de Vitamini’s zijn dit zachte pluche knuffels, maar dan in de vorm van 10 verschillende zeedieren, waaronder een dolfijn, inktvis, zeester, zeepaardje en een schildpad.
Per iedere €10 aan boodschappen ontvangen klanten een spaarzegel en bij 15 zegels kan een volle spaarkaart ingewisseld worden voor één Aquamini. Bij ons liggen de spaarkaarten al klaar (zie foto).

Ook is er weer een app met spelletjes waarbij de scancode op het kaartje bij de Aquamini diverse delen van de app ontsluit.

De Aquamini’s hebben ook grappige namen, ze heten: Koen Kwal, Sophie Schildpad, Dries Diepzeehengelvis, Dolly Dolfijn, Rogier Rog, Kris Krab, Okkie Octopus, Kor Kogelvis, Zara Zeepaard, Zep Zeester.

Nb voor Zep Zeester heb je geen scancode nodig. Hieronder vind je een voorbeeld van een nieuwe scancode waarmee je een AquaMini in de app kunt ontgrendelen. Dit keer gebruikt de Lidl dus QR codes.

QR code

Scan de code met de bijbehorende app en laat je verrassen voor welke mini deze is ! Wil je meer AquaMini’s ontgrendelen, >> klik dan hier voor meer scancodes. <<

Lees meer …..

Vitamini stickers sparen bij de Lidl

Nieuw: Aquamini’s sparen

 


Augustus 2019

Na de succesvolle Vitamini acties waarbij men Vitamini knuffels kon sparen, komt Lidl met een nieuwe spaaractie:

Vanaf 26 augustus kunnen klanten sparen voor stickers rondom diezelfde Vitamini-figuurtjes. Bij iedere €10 aan boodschappen krijgt men vier gratis stickers.

Deze spaaractie loopt van 26 augustus tot en met 6 oktober. Er is een speciaal speel- en stickerboek te koop om de 96 verschillende stickers in te plakken.
De stickers kunnen in dit plakboek o.a. in vele verschillende spelletjes (zoals Sudoku of Rebus), strips (zie foto hieronder), raadsels en recepten worden geplakt.De eerste stickers heb ik al binnen. Hierbij een paar voorbeelden: Lees meer …..

Vitamini scancodes 2019 van de Lidl spaaractie

Nieuw: > Junglemini’s <

Vitamini Lidl 2019

——

Januari 2019:

Op deze pagina vind je links naar de Vitamini scancodes van de nieuwe spaaractie van 2019.

Scan codes van Stephanie Sperzieboon en de twee kersen

Code van Marcel Meloen en Bibi Bij

Prei en Bloemkool

en op de vorige pagina vond je al de scancodes van Cindy Citroen, Martijn Manderijn, Priscilla Prei en Victor Vijg.Foto van al mijn vitamini’s van 2019 en van 2018:

alle vitamini's 2018/2019

Op internet vind je ook diverse posts om Vitamini’s te haken of te  breien:

Een aantal Vitamini’s van de Lidl actie in Italië in 2018:

Lidl Italie

Gisteren heb ik vast een setje haken gekocht om alle Vitamientjes op te hangen:

Vitamientjes haken

 

Check ook de QR codes van de AquaMini’s.

JungleMini & VitaMini scancodes van de Lidl-spaaractie

> Nieuw: QR codes voor Junglemini’s app <

Ook in 2019 heeft de Lidl weer een Vitamini spaaractie 🍒 🍏 🍆. De namen van de knuffels waar je dit jaar voor kunt zijn sparen zijn: Cindy Citroen, Bobbie Bloemkool, Marcel Meloen, Kim & Karim Kers, Martijn Mandarijn, Victor Vijg, Priscilla Prei, Stephanie Sperzieboon en Bibi Bij.

Hier volgen enkele nieuwe scancodes:

Vitamini scancodes 2019Scan ze met de app en dan weet je van welke vitamini’s ze zijn 😉. Voor meer scancodes van 2019 klik hier.

(Nb Je kunt vitamini’s ook gewoon via AliExpress bestellen.)

Lidl Vitaminis 2019

Zoals je op de foto hierboven ziet, schiet al op met mijn verzameling. En de volgende spaarkaart is al weer vol.

 

Hieronder informatie en codes van 2018.

—-

Januari 2018

Hieronder vind je scancodes van de VitaMinis van de Lidl-spaaractie. Deze scancodes kun je gebruiken om diverse spelonderdelen te ontgrendelen in de app die bij deze Lidl spaaractie hoort. De codes zijn helaas niet allemaal even scherp, maar ik kon ze toch gewoon scannen.

Peer

Peer vitamini knuffel Lees meer …..

Alle Vitamini’s van de Lidl

Ik heb eindelijk alle Vitamini’s.

Vitaminis

Het zijn Bram Broccoli, Aukje Aubergine, Bert Banaan, Aisha Appel, Wiebe Wortel, Chanti Champignon, Peter Peer en Annie Aardbei.

Je kan/kon deze bij de Lidl sparen met zegels die je bij de boodschappen kreeg. Bij elke 10 euro aan boodschappen kreeg je 1 zegel. Gelukkig hebben een aantal mensen geholpen met sparen. Anders had ik ze nooit allemaal gehad.

Ga naar de scancodes.