Sinterklaas Surprise Turnen

Vorig jaar heb ik met Sinterklaas op school van mijn klasgenootje een mooie gymzaal met turntoestellen gekregen. Ik had namelijk op mijn lootje geschreven dat ik van turnen 🤸 (en zwemmen) houd. Ik vond deze surprise heel mooi en was er erg blij mee.

surprise turnen

Surprise Turnen
De turnzaal-surprise is gemaakt van een doos, blauw pakpapier, ijsstokjes en andere stokjes en wat rode en blauw lapjes. Daarmee heeft hij de brug, de balk, de mat en de trampoline geknutseld. Gelukkig kon de doos gewoon open, zodat de surprise heel bleef toen ik het cadeau er uit haalde. Er zat een magic snake puzzle in. Daar was ik heel blij mee, want ik wilde er sowieso al één gaan kopen.

gymzaal turntoestellen

Als je zelf aan de slag gaat om een gym- of turnzaal te maken, zou je natuurlijk ook de ringen, bok, de kast of het paard kunnen maken. Eventueel kun je hem ook nog voorzien van één of meer figuurtjes, bijv poppetjes van playmobil. Het kan ook leuk zijn om dan een Piet van Playmobil te gebruiken. Zie hieronder twee voorbeelden.

turnen surprise

Turnzaal met piet op de brug met gelijke leggers, een soort Pietengym

Pietje turnen, Turnzaal

Pietje aan het turnen in turnzaal

Nb het vilt, de ijsstokjes en de ronde stokjes kun je kopen in een knutselwinkel.

 

Voor veel meer Sinterklaas surprises, klik hier. Of op één van onderstaande afbeeldingen.

surprise