Harry Potter Surprise Knutselen

Op Sinterklaas avond heb ik een Harry Potter Surprise gekregen. Ik heb in de afgelopen maanden namelijk best veel naar de Harry Potter films zitten kijken.

Harry Potter knutselen
De Harry Potter pop is gemaakt van twee kartonnen dozen, een in 2-en gezaagde posterkoker voor de armen, gekleurd papier, een paar printjes (voor de ogen en de stropdas met Gryffindor logo) en een takje. Zijn uniform is gemaakt van gekleurd papier (bruin, lichtgrijs en paars). De achterkant van de doos van het lichaam kon eenvoudig open. Zo kon ik makkelijk mijn cadeau eruit halen zonder de surprise kapot te hoeven maken.

surprise Harry Potter

Sinterklaas 2022Nb Zelf had ik dit jaar een surprise van een poes geknutseld voor mijn nichtje. Daar was zij heel erg blij mee.

Bekijk veel meer ideeën voor leuke surprises

Harry Potter Boek

Een andere optie voor een Harry Potter Surprise is om één van de boeken te knutselen. Het allermakkelijkste is om een printje van een kaft van één van de boeken uit de Harry Potter reeks op een witte doos te plakken. Aan de zijkant kun je met potlood lijntjes trekken voor het effect van de bladzijden. Je kunt natuurlijk ook een kaft (deels) na tekenen en/of schilderen.

boek knutselen

Let op de lijntjes aan de zijkant en onderzijde van het boek.