Categorie: Kerstkaarten

Hieronder vind je kerstkaarten die ik zelf heb gemaakt of die andere mensen voor mij hebben gemaakt. O.a. met kerstbomen, sneeuwpoppen, vredesduiven, met glitterpapier en/of lijm + glitters.

Kerstkaart met kerstballen

Deze kerstkaart heb ik voor mijn oma gemaakt. Ik heb een kaart met kerstballen van vorig jaar gebruikt. Er stond wel tekst op, dus ik heb hem extra goed vastgeplakt 😃. Maar mijn oma vindt dat vast niet erg.

Voor Sinterklaas heb ik zilveren en gouden stiften in mijn schoen gekregen. Die heb ik meteen gebruikt voor deze kerstkaart.

kerstkaart kerstballen

Kerstkaarten en kerstbomen knutselen

kerstkaarten knutselen

Afgelopen weekend heb ik kerstkaarten voor mijn opa’s en oma’s en voor een vriendje geknutseld. Hiervoor heb ik oude kerstkaarten, dik gekleurd papier, lijm en potjes met glitters gebruikt.

Vorig jaar had ik kerstbomen voor ze gemaakt.

Helaas heb ik daar geen mooie foto’s van, maar hieronder kun je wel zien hoe die waren geworden.

kerstbomen
Lees meer …..

Kerstkaart met Kerstwens

Op school hebben we voor het kerstdiner kerstkaarten met een kerstwens gemaakt. We hebben lootjes getrokken om te bepalen voor wie je een kerstwens / kerstkaart moest maken. Tijdens het kerstdiner hebben we die aan elkaar gegeven.

Ik had mazzel. De juf had mij getrokken en met glitterpapier en glitters een hele mooie kerstkaart voor mij gemaakt 😃🎄.

Kerstkaart

Voor mijn oma en opa heb ik deze kerstkaart gemaakt. Eerst heb ik een tekening van een kerstboom en twee kerstmutsen gemaakt en daar 2 kerststickers opgeplakt. Deze tekening heb ik uitgeknipt en op een dubbelgevouwen gekleurd papier geplakt en nog de tekst fijne kerst en een gelukkig 2017 bijgeschreven.

kerstkaart Lees meer …..