Surprise Kat of Poes

Deze sinterklaas surprise van een kat of poes 🐱 kwam ik een paar dagen geleden tegen op straat in Amsterdam.

surprise poes

Surprise Kat

>> Meer Sinterklaas surprises <<
De surprise lijkt veel op de honden en paardensurprises die ik zelf heb gekregen en is vrij eenvoudig om te maken:

Tweede dozen en een paar rolletjes in de gewenste kleur verven, vervolgens een mond maken, oortjes van karton, ogen van gekleurde papier en de pootjes nog even wit maken.

Van een dop en chenille draad maak je de neus en de snorharen van de kat. Voor de staart kun je ook chenille draad gebruiken.

Zo’n kat of poes maken is niet moeilijk, wel heel leuk. Ik ben benieuwd of de maker van deze kattensurprise ooit zijn of haar eigen surprise gaat tegenkomen op mijn website.Sinterklaas 2022

Zelf heb ik dit jaar een poes gemaakt voor mijn nichtje. Zij is ook een echte katten liefhebber. Ik heb daarvoor bovenstaande foto én foto’s van haar eigen kat gebruikt.

katten surprise maken

Tip: zorg dat je de doos waar het cadeau in zit makkelijk kunt openen, zodat de katten-surprise heel blijft en de ontvanger nog wat langer plezier van kan hebben. De eerst getoonde kat was ook nog weken bewaard, want ik vond hem pas eind januari.

poes sinterklaas

Nb Als je weinig tijd / creativiteit hebt: op Hobbymax.nl kun je zowel knutselmaterialen als surprise bouwpakketten kopen, o.a. van katten / poesen.