Boerderij Mini’s – Lidl Spaaractie 2022

Boerderijminis QR codeOok in 2022 heeft de Lidl weer een nieuwe knuffel spaaractie.
Vanaf maandag 14 februari start Lidl de BoerderijMini’s-spaaractie, wederom een vervolg op de succesvolle Vitamini- AquaMini & JungleMini-acties uit 2018-2021. Dit jaar heeft de Lidl vrolijk gekleurde squeezy boerderijdieren / squishy knuffels die ook geschikt zijn als soort van stressbal.

Net als bij de Vitamini’s en AquaMini’s spaaracties krijg je bij elke €10,- aan boodschappen een spaarzegel en heb je bij 15 zegels een volle spaarkaart die je voor één van de volgende BoerderijMinis kunt inwisselen:Spaaractie Boerderijmini's Lidl Shirley Schaap, Pieter Pauw, Eelko Eend, Harrie Hond, Varja Varken, Klara Koe, Erik Ezel, Kipster Kip, Lola Lapjeskat en Pablo Paard.

Deze nieuwe actie loopt tot 10-4-2022.

Ook bij deze spaaractie hoort een app met leuke Boerderij spelletjes die je middels QR codes kunt ontgrendelen.

Hier vind je enkele QR codes van de BoerderijMini’s

Naast de app en de squishies heeft Lidl een BoerderijMini Speelkleed laten maken. Deze kan men in de winkel voor €9,99 aanschaffen. Elk boerderijdier heeft zijn eigen “huisje” op dit vrolijke speelkleed.

Verder kan men op de Lidl website een kleurplaat van de Boerderij Mini’s downloaden.

Video van bijbehorende commercial:

 

Nb:
Er zijn nog steeds mensen op zoek naar de scancodes van de Jungle Mini’s en de Aquaminis, dus hierbij de links naar de oude spaaracties:

JungleMini’s

Aquamini’s