Sinterklaas Surprise Suppen, windsurfen of surfen

De laatste jaren is suppen steeds populairder geworden. Je ziet steeds meer mensen op een supboard op grachten, sloten, rivieren en meren. Zelf vind ik het ook erg leuk. Het maken van een surprise voor iemand die van suppen houdt hoeft niet heel ingewikkeld te zijn.

Als basis neem je gewoon een platte doos, blauw papier, karton en een speelgoedpoppetje (bijv playmobil). Zie hieronder even een snel voorbeeld.

suppen surprise

Hierboven een voorbeeld met een playmobil surfplank, hieronder met een supboard van karton.

sinterklaas supboard

Afhankelijk van hoeveel tijd, creativiteit en zin je hebt kun je de surprise vervolgens mooier maken met bijvoorbeeld zwemmers, eenden, een strand of gras / bomen voor een park, een bootje, golven, noem maar op. Een kartonnen supboard kun je met verf zo mooi maken als je zelf wilt en in alle kleuren van de regenboog. Genoeg mogelijkheden om deze basis naar eigen inzicht mooier te maken. Wil je echt helemaal los gaan dan kun je bijvoorbeeld een supper op een gracht maken, met een kade, straat en grachtenpanden (of een foto daarvan) op de achtergrond.

golfsurfen

Op dezelfde manier kun je ook een surprise maken voor een liefhebber van golfsurfen.

surprise windsurfen

En ook voor de windsurf fanaat kun je eenvoudig een surprise maken. Het zeil kan iets lastiger zijn wanneer je de surfplank en het zeil van karton/stevig papier maakt. Maar met een stokje (sat├ęprikker) die je door de plank en de doos heen prikt moet het wel lukken.