Aquamini’s sparen bij de Lidl met scancode

> Nieuw: BoerderijMini’s <

Aquamini’s
Na het succes van de Vitamini’s heeft de Lidl vanaf 2 januari 2020 een nieuwe spaaractie: AquaMini’s.

spaarkaarten

Tot en met zondag 23 februari kunnen klanten van Lidl sparen voor gratis Aquamini’s. Net als de Vitamini’s zijn dit zachte pluche knuffels, maar dan in de vorm van 10 verschillende zeedieren, waaronder een dolfijn, inktvis, zeester, zeepaardje en een schildpad.
Per iedere €10 aan boodschappen ontvangen klanten een spaarzegel en bij 15 zegels kan een volle spaarkaart ingewisseld worden voor één Aquamini. Bij ons liggen de spaarkaarten al klaar (zie foto).

Ook is er weer een app met spelletjes waarbij de scancode op het kaartje bij de Aquamini diverse delen van de app ontsluit.

De Aquamini’s hebben ook grappige namen, ze heten: Koen Kwal, Sophie Schildpad, Dries Diepzeehengelvis, Dolly Dolfijn, Rogier Rog, Kris Krab, Okkie Octopus, Kor Kogelvis, Zara Zeepaard, Zep Zeester.

Nb voor Zep Zeester heb je geen scancode nodig. Hieronder vind je een voorbeeld van een nieuwe scancode waarmee je een AquaMini in de app kunt ontgrendelen. Dit keer gebruikt de Lidl dus QR codes.

QR code

Scan de code met de bijbehorende app en laat je verrassen voor welke mini deze is ! Wil je meer AquaMini’s ontgrendelen, >> klik dan hier voor meer scancodes. <<

Heb je geen zin of mogelijkheid om alle knuffels bij elkaar te sparen, koop dan vergelijkbare knuffels via internet.

 

Spaarzegels voor de Aqua Mini’s:

spaarzegels

 

Nb het vordert al lekker met mijn verzameling Aqua Mini’s:

mijn verzameling

 

In 2022 heeft Lidl de BoerderijMinis spaaractie.