Terschelling, Sinterklaas Surprise

Voor Sinterklaas avond heeft mijn oom een heel mooie surprise voor mijn opa gemaakt. Mijn opa is een groot liefhebber van de Wadden en de Waddeneilanden en dan met name van Terschelling. Daar is hij al vele tientallen keren geweest.

Daarom had mijn oom het eiland Terschelling voor mijn opa geknutseld. Een echt 3D eiland op een blauwe ondergrond. Met 3D huisjes en een vuurtoren die de Brandaris moet voorstellen. Met een echt lampje erin. Supermooi. En echt zand voor het strand.

De Terschelling surprise een beetje schuin van boven zodat je goed kan zien dat ie 3D is.

De surprise van Terschelling recht van boven. Hierop is het iets moeilijker te zien dat ie echt driedimensionaal was, maar samen met de andere foto heb je een goed beeld hoe groot de surprise was.

Ik vond hem echt heel erg mooi en hij vertelde dat het niet echt moeilijk was om te maken. Het idee is natuurlijk ook goed bruikbaar voor liefhebbers van de andere Waddeneilanden, zoals Texel, Vlieland en Schiermonnikoog. Ook deze eilanden hebben hun eigen groep van “hardcore”-eilandgangers.