Foto’s van lievelingsdieren op canvas

In de meivakantie en de zomervakantie heb ik van mijn favoriete honden en mijn favoriete pony foto’s gemaakt. Vorige week heb ik een paar van die foto’s op canvas laten afdrukken zodat ik ze kan ophangen in mijn kamer.
Na een paar dagen werden de canvasfoto’s al bezorgd en ik ben er erg blij mee. Vooral die van mijn lievelingspony is erg mooi geworden. Die pony zie ik elke week. De honden alleen soms als ik bij mijn opa en oma ben en ik er één mag uitlaten. Vanaf nu kan ik die dus ook elke dag op mijn kamer zien.

Ik had de foto’s besteld bij Fotocadeau.nl. Met hun kortingscodes kon je voor je zomerfoto’s tot wel 45% korting krijgen, waardoor zulke foto’s ook niet al te duur worden.

Qua printen op de zijkanten kon je o.a. kiezen uit gespiegelde rand en uitgetrokken rand. Bij de meeste foto’s had ik spiegelen gekozen en bij één foto de uitgetrokken rand. Dat laatste vond ik achteraf niet zo mooi en ik had dus bij die foto beter kunnen kiezen voor een gespiegelde rand. Bij een andere was het spiegelen juist niet heel handig omdat de oren van de pony dan nog een keer op de rand staan. Gelukkig is het de bovenkant, dus het maakt niet zo heel veel uit.

 

 

 

 

Stukje van de uitgetrokken rand van de foto er boven. Spiegelen was achteraf beter geweest.

Bij een paar foto’s misten trouwens de bestelde ophanghaakjes, maar na een kort berichtje via email kreeg ik die de volgende werkdag alsnog in de brievenbus. Goed en snel geregeld dus.
Nb bij grote foto’s maakt het niet zoveel uit, maar bij kleine afdrukken zijn die ophanghaakjes in verhouding best duur. Voor één haakje en/of met zomerkorting niet zo erg, maar als je meerdere kleine canvasfoto’s besteld kun je misschien iets anders bedenken voor het ophangen.

Ik zag trouwens dat je ook je eigen naambordjes voor de voordeur kunt ontwerpen bij fotocadeau. Dat gaan we misschien binnenkort ook doen. Hieronder een voorbeeld ❤️

Ook een eigen foto op canvas laten printen? Kijk dan eens op FotoOpCanvas.nl.