JungleMini & VitaMini scancodes van de Lidl-spaaractie

> Nieuw: Lidl Spaaractie 2022 is BoerderijMini’s <

Ook in 2019 heeft de Lidl weer een Vitamini spaaractie 🍒 🍏 🍆. De namen van de knuffels waar je dit jaar voor kunt zijn sparen zijn: Cindy Citroen, Bobbie Bloemkool, Marcel Meloen, Kim & Karim Kers, Martijn Mandarijn, Victor Vijg, Priscilla Prei, Stephanie Sperzieboon en Bibi Bij.

Hier volgen enkele nieuwe scancodes:

Vitamini scancodes 2019Scan ze met de app en dan weet je van welke vitamini’s ze zijn 😉. Voor meer scancodes van 2019 klik hier.

(Nb Je kunt vitamini’s ook gewoon via AliExpress bestellen.)

Lidl Vitaminis 2019

Zoals je op de foto hierboven ziet, schiet al op met mijn verzameling. En de volgende spaarkaart is al weer vol.

 

Hieronder informatie en codes van 2018.

—-

Januari 2018

Hieronder vind je scancodes van de VitaMinis van de Lidl-spaaractie. Deze scancodes kun je gebruiken om diverse spelonderdelen te ontgrendelen in de app die bij deze Lidl spaaractie hoort. De codes zijn helaas niet allemaal even scherp, maar ik kon ze toch gewoon scannen.

Peer

Peer vitamini knuffel

Aardbei

Code VitaMine knuffel

Wortel 

scancode wortel

Heb je geen zin om voor honderden euro’s boodschappen te doen om meerdere VitaMine knuffels bij elkaar te sparen, bestel dan dit soort groenten en fruit knuffels voor een paar euro via AliExpress:

Heb je zelf betere afbeeldingen van de scancodes, stuur dan even een berichtje naar vitaminis @ dit domein, dan zal ik die foto’s t.b.v. anderen zo snel mogelijk opnemen op deze pagina.

Namen:
Nb de namen van de Vitamini knuffels uit 2018 waren: Bram Broccoli, Aukje Aubergine, Wiebe Wortel, Chanti Champignon, Bert Banaan, Aisha Appel, Peter Peer en Annie Aardbei.

 

 

Scancodes Aqua Mini’s